Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Parmigiano Reggiano Ser Parmezan to ser twardy wytwarzany według sprawdzonych tradycyjnych włoskich receptur. Wytwarzany jest w regionach takich jak Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua, które od wieków słyną z produkcji wyśmienitych serów. Cały proces produkcji jest ściśle nadzorowany, miedzy innymi pod katem właściwego i starannego stosowania odpowiednich receptur i procedur. Ser wytwarzany z surowego krowiego mleka i dojrzewa przez 12 miesięcy, co nadaje mu unikalny, delikatny smak i aromat. Sery te najlepiej smakują starte.
mleko, sól, podpuszczka
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1640 | 3280 |
Wartość energetyczna (kcal) | 392 | 784 |
Białko (g) | 33 | 66 |
Węglowodany (g) | 0 | 0 |
Tłuszcz (g) | 28.4 | 56.8 |
Przechowywać w temp: +5°C (+/-3°C)